4- Odziv na e-gradivo Pohvale

smo že imeli

V aprilu 2017, sta bralki naše spletne strani za svoj kolektiv v vrtcu Jelka, pripravili predavanje po e-gradivu Pohvale, iz serije Pika gre naprej … v šole in vrtce.

Kolegice Marjanca Kavčič Pečnik nam je napisala prijazno pismo:

V našem vrtcu sva svetovalna delavka Marjanca Kavčič Pečnik in vzgojiteljica za dodatno strokovno pomoč Svetlana Vesić, izvedli predavanje POHVALE,  za strokovne delavce (vzgojitelje in pomočnike vzgojiteljev). Izobraževanje je bilo izvedeno v dveh delih, saj je bilo prijav strokovnih delavcev veliko (11. in 12. april 2017). Skupaj se je  izobraževanja udeležilo 50 strokovnih delavcev. Predstavili sva vaš center Pika, pomen centra in možnosti, ki jih ponujate v podporo strokovnemu kadru v vrtcih in šolah in izvedli izobraževanje po vaših prosojnicah.
Prosojnice in pripravljeno gradivo nama je bilo v veliko pomoč pri izvedbi izobraževanja, saj ponuja zadosten vpogled v temo izobraževanja. Z odzivnostjo udeležencev sva bili zelo zadovoljni, tema je spodbudila debato, razmišljanje, na delavnicah so bili aktivni. Tema je res osnova našega dela in nujno potrebna za uspešno strokovno delo v vrtcih in šolah. Nekaj vzgojiteljev se je že odzvalo s pozitivnimi izkušnjami, ko so pričeli s podporo pozitivnega vedenja in pravilno oblikovanimi pohvalami.

Zahvaljujemo se vam za vašo strokovno pomoč in za pripravljenost deliti vaše znanje in izkušnje.

Lepo vas pozdravljam.

Marjanca Kavčič Pečnik, univ.dipl.soc.ped.
svetovalna delavka vrtca Jelka