93. ODGOVORILI SMO: MERJENJE VEDENJA – KAKO NAJ IZBEREM USTREZEN NAČIN?

Izbrana vprašanja in odgovori e-svetovanja IC Pika; 10. 1. 2023

93. vsebina: Merjenje vedenja – kako naj izberem ustrezen način?

Št. e-svetovanja Naslov
e-svetovanja
Področje Strategije, strokovni izrazi – ključne besede Ciljna skupina Vprašali so nas Objavili smo
93. Merjenje vedenja – kako naj izberem ustrezen način? Vedenje, poučevanje Merjenje – pogostosti, trajanja, intenzivnosti, intervalno beleženje, merjenje učinka vedenja, lestvica za ocenjevanje vedenja Predšolski in šolski otroci Spec. pedagoginja Januar 2023

S klikom na znak spodaj “PRENESI VSEBINO” dobite povezavo do PDF dokumenta po e-pošti, ko vpišete svoj e-naslov. Odgovori so kratki – na dveh straneh. Če želite določen odgovor posredovati še komu drugemu, prosimo, da ga posredujete v obliki spletne povezave (in ne kot PDF priponka), saj štejemo prenose gradiv. Veseli bomo, če nam na pika@centerjanezalevca.si napišete svoje mnenje. Hvala.


Predlog za citiranje: Ime avtorja (najdete ob koncu e-svetovanja), letnica (napisano pod naslovom e-svetovanja). Naslov e-svetovanja, številka e-svetovanja, Ljubljana: IC Pika. Pridobljeno iz in spletna povezava.
Primer: Molek, M. (2016). Sin se noče in ne zna učiti, 7. e-svetovanje. Ljubljana: IC Pika. In nato dodate Pridobljeno iz in spletna povezava do tega e-svetovanja.
Za zgornji primer bi bila spletna povezava takšna: https://icpika.si/gradiva-za-strokovnjake/7-odgovorili-smo-sin-se-noce-in-ne-zna-uciti/


V zavihku “Novice” imamo seznam vseh e-svetovanj. Povezava TUKAJ.

PRENESI VSEBINO