Knjižica IC Pika-prevod: Težave v komunikaciji

Klara Popčević

Knjižica Težave v komunikaciji avtorice Klare Popčević nas je navdušila in smo se hitro odločili za njeno prevajanje. Prepričani smo, da bo to kratko, vendar koristno gradivo, olajšalo strokovnjakom in staršem odgovoriti na vprašanja:

  • KAKO spodbujati otrokovo sporazumevanje …
  • KDAJ naj se starši posvetujejo z vzgojiteljem in pediatrom …
  • ZAKAJ je v vsakodnevnih stikih z otrokom pomembno sporočanje …

Knjižico priporočamo staršem majhnih otrok, pediatrom in drugim strokovnjakom, ki se ukvarjajo z zgodnjim odkrivanjem otrok s težavami v komunikaciji in zgodnjim spodbujanjem otrokovega razvoja na tem področju.

Povzeto iz nagovora Branke D. Jurišić


naslovnica- Tezave v komunikaciji

Knjižica vsebuje osnovne informacije, na katera kakovostna odstopanja od značilnega razvoja v socialnih stikih in sporazumevanju morate biti pozorni. … Naučili se boste prepoznati priložnosti za besedno in nebesedno sporazumevanje v vsakdanjih rutinah. Namige iz knjižice jemljite kot izhodišče, postanite igrivi in ustvarjalni …

Meta Demšar, logopedinja


⇒ V tiskani inačici je knjižica plačljiva. Cena knjižice je 7,00 € + stroški pošiljanja. Knjižico lahko naročite po e-pošti: pika@centerjanezalevca.si .

⇒ V elektronski inačici je knjižica brezplačno dostopna. S klikom na znak spodaj “PRENESI VSEBINO” dobite po e-pošti povezavo do vsebine knjižice, ko vpišete svoj e-naslov.

PRENESI VSEBINO