OSTANI DOMA – IZOBRAŽEVANJE NA DALJAVO

smo že imeli

Včeraj (18.3.2020) smo imeli v IC Pika strokovno izpopolnjevanje, naše 63. srečanje je potekalo »na daljavo«. Vzpostavili smo spletno učilnico in delali kar po običajnem urniku (vidite ga v sliki 1, desno zgoraj).

Slika1: Udeleženke strokovnega izpopolnjevanja so sedele v virtualni predavalnici, predavala pa jim je dr. Branka D. Jurišić.

Spletna učilnica v IC Pika.

 

Slika 2: Spletna učilnica v Piki nam je omogočala medsebojno komunikacijo dveh oseb hkrati (na sliki sta Branka D. Jurišić in Jana Flego), kar slišijo vsi v učilnici. Vsak od slušateljev je lahko pisno sporočal v okence (kar so lahko prebrali vsi). Med predavanjem so slušatelji spremljali vsebino na prosojnicah (platno vidite desno zgoraj). Tema predavanja so bili vedenjski izbruhi otrok z avtizmom.

Komunikacija v spletni učilnici.

 

Slika 3: Pred vrata virtualne predavalnice smo pripravili kavo in piškote. Veseli smo bili tudi stika na daljavo: druženja, klepeta, medsebojnih vezi, ki so pomemben del učenja in izobraževanja.

Spletna učilnica-odmor.

 

Morda na kakšno od prihodnjih predavanj ali seminarjev povabimo tudi druge slušatelje. Spremljajte našo spletno stran.

 


Za vas smo pripravili navodila za spletno učilnico in sestanke – GoBrunch: https://icpika.si/gradiva-za-strokovnjake/orodje-za-spletno-ucilnico-in-sestanke-gobrunch/