Posvet Iz Pike v prakso

napovedujemo

Iskrena hvala vsem, ki ste se odzvali na našo anketo Iz Pike v prakso. Ker za tak posvet še ni bilo dovolj zanimanja, smo se odločili, da ga ne bomo organizirali. Morda pa kdaj v prihodnosti. Še naprej se bomo trudili z objavljanjem gradiv na spletni strani in z drugimi programi IC Pika. Spremljajte nas!

Prijazen pozdrav, Branka D. Jurišić, vodja IC Pika (dne, 6.3. 2020).

Spoštovane kolegice in kolegi!

Berete naša gradiva? Ste se udeležili seminarja v Piki. Ste pripravljeni deliti izkušnje z drugimi, predstaviti primere, kako ste Pikine vsebine uporabili pri svojem delu? Vas zanima razprava o tem v manjši skupini kolegic in kolegov? Morda ste že uporabili smernice za razredna pravila, izvedli Intervju o rutinah, vizualno podporo za želeno vedenje, uporabili preizkus tekočnosti branja, lestvico STARE ali kakšno od strategij iz Pikinih e-svetovanj ali seminarjev?

Razmišljamo o strokovnem posvetu »Iz Pike v prakso« z manjšim številom aktivnih udeleženk/cev in zato nas zanima vaše mnenje. Prosimo, da izpolnite kratek vprašalnik, ki vam bo vzel le tri minute časa. Povezava: https://www.1ka.si/a/253482

Z lepimi pozdravi, dr. Branka D. Jurišić