SEMINARJI / PREDAVANJA / DELAVNICE

SMO ŽE IMELI. PREDAVANJE ZA STARŠE: OPOLNOMOČENJE STARŠEV OTROK S POSEBNIMI POTREBAMI

Vabimo vas na ponovitev predavanja za starše, z naslovom Opolnomočenje staršev otrok s posebnimi potrebami, ki bo v ponedeljek, 2. oktobra 2023, od 17.00 do 18.30 ure, v predavalnici IC Pika (Zemljemerska 7, Ljubljana).

Predavanje bo imela Mojca Jerovšek Toth, psihologinja in svetovalna delavka CJL OVI Jarše ter nova članica tima IC Pika.

Vabljeni ste starši otrok/mladostnikov s posebnimi potrebami, starih med 6 in 18 let.

Predavanje ni namenjeno strokovnemu izpopolnjevanju vzgojiteljev in drugih strokovnjakov. Za strokovne delavce imamo pripravljene seminarje, seznam v povezavi: https://icpika.si/za-strokovnjake/

Predavanje je brezplačno, potrebna je prijava.

Elektronske prijave bomo odprli v četrtek, 21. septembra 2023, od 12.00 ure naprej. Prijavite se preko spletnega obrazca, s klikom na povezavo: https://1ka.arnes.si/a/f4a478f7

Vaša prijava je zabeležena, če nekaj minut po prijavi dobite na vpisan e-naslov, naše povratno sporočilo (iz e-naslova Arnes-1KA).

Podatki, ki jih vpišete v prijavnico: Ime in priimek, tel. številka, e-naslov, vaš poklic, starost otroka oziroma družinskega člana, ki ima posebne potrebe; možnost zapisati tudi vprašanje za predavateljico.
Več informacij: Vabilo-Opolnomocenje-starsev-otrok-s-PP-2.10.2023