SEMINARJI

Dvodnevni seminar: ČUSTVENO-VEDENJSKE TEŽAVE UČENCEV: ali vemo dovolj?

PRIJAVE SO ZAKLJUČENE

Naslov dvodnevnega seminarja: ČUSTVENO-VEDENJSKE TEŽAVE UČENCEV: ali vemo dovolj?

Vabljeni vsi strokovni delavci, zaposleni v redni osnovni šoli (učitelji, specialni pedagogi, socialni delavci, pedagogi, socialni pedagogi, psihologi …)!

Dva zaporedna torka: 9. in 16. april 2024

Čas trajanja: 6 ur, s pričetkom ob 09.00 in zaključkom ob 15.00 uri. Skupaj 12 ur.

Predavanje bosta imeli: Sara Marn, psihologinja in Polona Markovič, pedagoginja.

Predavateljici pri seminarju izhajata iz svojih izkušenj pri delu v svetovalni službi OŠ in delu v IC Pika. Zaključili sta program strokovnega izpopolnjevanja IC Pika (2. generacija). Sta avtorici knjižice Socialne spretnosti učencev v redni OŠ (2021) in knjižice Učenci s čustveno-vedenjskimi težavami v redni OŠ (2022), ki sta bili izdani pri IC Pika.

VEČ INFORMACIJ O SEMINARJU JE V VABILU: Vabilo-Čustveno-vedenjske težave učencev ali vemo dovolj-9.4. in 16.4.2024

Prijave zbiramo elektronsko, od četrtka, 21. marca 2024, od 12.00 naprej, do zapolnjenih mest. Predlagamo, da se prijavite čim prej, saj hitro zapolnimo vsa mesta (tudi v enem dnevu). Prijavite se preko spletnega obrazca: https://1ka.arnes.si/a/82623273

SPOROČAMO, DA SMO NAPOLNILI VSA MESTA (22.3.2024, ob 6.30uri) IN PRIJAVA NA SEMINAR NI VEČ MOŽNA.

Za dodatne informacije pokličite na tel.št. 01/4342 360, ali pišite na: pika@centerjanezalevca.si

Vaša prijava je zabeležena, če nekaj minut po prijavi dobite na vpisan e-naslov, naše povratno sporočilo (iz e-naslova Arnes-1KA).

Podatki, ki jih vpišete v spletni obrazec: Ime in priimek, tel. številka, e-naslov, kje ste zaposleni, prijava, kdo je plačnik seminarja, naziv/ime plačnika, naslov plačnika, davčna številka plačnika, ali je plačnik seminarja davčni zavezanec.

*Prijavnica velja za eno osebo.


Cena seminarja (DDV je že obračunan po predpisani stopnji): 

Cena kotizacije za udeležence iz organizacij, katerih ustanoviteljica je Mestna občina Ljubljana-MOL, je subvencionirana s strani MOL.

  • Za zaposlene v MOL: 48,5€
  • Za zaposlene izven MOL: 186,5€

V ceno seminarja je vključeno: 2×6 ur predavanj in delavnic, izročki in potrdilo o udeležbi, ki ga udeleženci prejmejo na koncu seminarja ter prigrizek in knjižica Učenci s čustveno-vedenjskimi težavami v redni osnovni šoli (Marn in Markovič, 2022) .

Plačilo kotizacije: Samoplačniki do seminarja. Pri udeležencih, kjer je plačnik seminarja delovna organizacija, ki posluje z e-računi, bomo račun poslali po seminarju na naslov organizacije, ki ste jo navedli ob prijavi.

*Kotizacija se prijavljenim na seminar zaračuna tudi v primeru, da se seminarja ne udeležijo. V izogib plačilu kotizacije, v primeru, da se seminarja ne morete udeležiti, se od seminarja pisno odjavite vsaj 3 dni pred izvedbo seminarja po elektronski pošti na naslovu: pika@centerjanezalevca.si.

Podatki za plačilo kotizacije (račun bo izdan po opravljeni storitvi):
Center Janeza Levca Ljubljana
Karlovška cesta 18
1000 Ljubljana
BIC Banke: BSLJSI2X
TRR/ IBAN: SI56 01261 6030264379
Sklic/ referenca: SI00 7010


Seminar bo v predavalnici Izobraževalnega centra Pika (Zemljemerska ulica 7, Ljubljana). Prijave na seminarje zbiramo preko elektronske prijavnice. Zaželeno je, da se na seminar prijavite sami. S tem dobimo pravilne podatke, prijavljeni pa takojšnjo povratno informacijo. Udeležencem seminarja bomo pripravili gradiva IC Pika in jih med odmori pogostili s prigrizkom. Na koncu seminarja vsak udeleženec dobi potrdilo o udeležbi na seminarju.


Dne, 23. 4. 2024, smo objavili poročilo seminarja, na povezavi: https://icpika.si/7111-2/