SEMINARJI

SEMINAR OCENA FUNKCIJE VEDENJA IN OTROCI Z AVTISTIČNIMI MOTNJAMI

Seminar (štiri dni): Ocena funkcije vedenja in otroci z avtističnimi motnjami
Vabljeni ste strokovni delavci v programih z enakovrednim standardom – učitelji, izvajalci DSP, svetovalni delavci, spremljevalci otrok z avtističnimi motnjami; tudi zaposleni v Centrih za duševno zdravje – psihologi, spec. pedagogi, logopedi …).

Datumi: štiri zaporedne srede, 15. in 29. marec ter 12. in 19. april 2023

Čas trajanja: Ob prijavi na seminar Ocena funkcije vedenja in otroci z avtističnimi motnjami se lahko prijavite samo na seminar (seminar brez delavnic bo od 9.30 do 14.15), motivirani pa se lahko prijavite tudi na delavnice (seminar z delavnicami bo od 8.30 do 15.15).

Predavateljica: Branka D. Jurišić, spec. pedagoginja.

VEČ INFORMACIJ O SEMINARJU JE V VABILU: Vabilo-Stiridnevni-seminar-Ocena-funkcije-vedenja-marec-in-april-2023

Prijava: Prijave zbiramo elektronsko, od četrtka, 2. marca 2023, od 12.00 naprej, do zapolnjenih mest. Predlagamo, da se prijavite čim prej, saj hitro zapolnimo vsa mesta (tudi v enem dnevu). Prijavite se preko spletnega obrazca: https://1ka.arnes.si/a/46865b9c
Za dodatne informacije pokličite na tel.št. 01/4342 360, ali pišite na: pika@centerjanezalevca.si
Vaša prijava je zabeležena, če nekaj minut po prijavi dobite na vpisan e-naslov, naše povratno sporočilo (iz e-naslova Arnes-1KA).

Podatki, ki jih vpišete v spletni obrazec: Ime in priimek, tel. številka, e-naslov, kje ste zaposleni, kdo je plačnik seminarja, naziv/ime plačnika, naslov plačnika, davčna številka plačnika, ali je plačnik seminarja davčni zavezanec. Ob prijavi označite tudi ali se prijavljate le na seminar ali tudi na delavnice.
Prijavnica velja za eno osebo.


Kotizacija: 287 € (v kotizaciji sta že všteti obe gradivi: knjiga Ocena funkcije vedenja in program podpore za otroke z avtističnimi motnjami (Jurišić, 2023) ter knjižica Vedenjski izbruhi (Jurišić, 2021); cena obeh gradiv je 47€). Delavnice za motivirane so brezplačne.

Pri kotizaciji je DDV že vključen v ceno.

Plačilo kotizacije: Samoplačniki do seminarja. Pri udeležencih, kjer je plačnik seminarja delovna organizacija, ki posluje z e-računi, bomo račun poslali po seminarju na naslov zavoda, ki ste ga navedli ob prijavi.

Podatki za plačilo kotizacije (račun bo izdan po opravljeni storitvi):
Center Janeza Levca Ljubljana
Karlovška cesta 18
1000 Ljubljana
BIC Banke: BSLJSI2X
TRR/ IBAN: SI56 01261 6030264379
Sklic/ referenca: SI00 7010


Seminar bo v predavalnici Izobraževalnega centra Pika (Zemljemerska ulica 7, Ljubljana). Prijave na seminarje zbiramo preko elektronske prijavnice. Zaželeno je, da se na seminar prijavite sami. S tem dobimo pravilne podatke, prijavljeni pa takojšnjo povratno informacijo. Udeležencem seminarja bomo pripravili gradiva IC Pika in jih med odmori pogostili s prigrizkom. Na koncu seminarja vsak udeleženec dobi potrdilo o udeležbi na seminarju.


Dne, 26. 4. 2023, smo objavili poročilo seminarja: icpika.si/porocilo-seminarja-ocena-funkcije-vedenja-in-otroci-z-avtisticnimi-motnjami/