27. odgovorili smo: Sodelovanje v timu za IP

Iz naše spletne strani bomo v mesecu marcu 2024 bomo postopoma umaknili e-svetovanja avtorice Branke D. Jurišić. Nekatere vsebine so že zdaj dostopne v drugih publikacijah IC Pika (https://icpika.si/gradiva-za-strokovnjake/vse-publikacije), druge bodo dostopne v enaki obliki po posameznih tematskih sklopih ali pa bo avtorica preoblikovala vsebine in jih objavila v nekoliko spremenjeni obliki v prihodnje. Vse novosti spremljajte na naši spletni strani.

Izbrana vprašanja in odgovori e-svetovanja IC Pika; 11. 4. 2017

27. vsebina: Sodelovanje v timu za IP

Št. e-svetovanja Naslov e-svetovanja Področje Strategije, strokovni izrazi – ključne besede Ciljna skupina Vprašali so nas Objavili smo
27.  Sodelovanje v timu za IP IP, timsko delo Lestvica za oceno OPP Soc. pedagoginja April 2017

S klikom na znak spodaj “PRENESI VSEBINO” dobite dokument po e-pošti, ko vpišete svoj e-naslov. Odgovori so kratki – na dveh straneh. Če želite določen odgovor posredovati še komu drugemu, prosimo, da ga posredujete v obliki spletne povezave (in ne kot PDF priponka), saj štejemo prenose gradiv. Veseli bomo, če nam na pika@centerjanezalevca.si napišete svoje mnenje. Hvala.


Predlog za citiranje: Ime avtorja (najdete ob koncu e-svetovanja), letnica (napisano pod naslovom e-svetovanja). Naslov e-svetovanja, številka e-svetovanja, Ljubljana: IC Pika. Pridobljeno iz in spletna povezava.
Primer: Molek, M. (2016). Sin se noče in ne zna učiti, 7. e-svetovanje. Ljubljana: IC Pika. In nato dodate Pridobljeno iz  in spletna povezava do tega e-svetovanja.
Za zgornji primer bi bila spletna povezava taka: https://icpika.si/gradiva-za-strokovnjake/7-odgovorili-smo-sin-se-noce-in-ne-zna-uciti/


V zavihku “Novice”  imamo seznam vseh e-svetovanj. Povezava TUKAJ.