78. Odgovorili smo: Raba pretvornika odlomkov za tekočnost branja v slovenščini

Iz naše spletne strani bomo v mesecu marcu 2024 postopoma umaknili e-svetovanja avtorice Branke D. Jurišić. Nekatere vsebine so že zdaj dostopne v drugih publikacijah IC Pika (https://icpika.si/gradiva-za-strokovnjake/vse-publikacije), druge bodo dostopne v enaki obliki po posameznih tematskih sklopih ali pa bo avtorica preoblikovala vsebine in jih objavila v nekoliko spremenjeni obliki v prihodnje. Vse novosti spremljajte na naši spletni strani.

Izbrana vprašanja in odgovori e-svetovanja IC Pika; 29. 10. 2019

78. vsebina: Raba pretvornika odlomkov za tekočnost branja v slovenščini

Št. e-svetovanja Naslov e-svetovanja Področje Strategije, strokovni izrazi – ključne besede Ciljna skupina Vprašali so nas Objavili smo
78. Raba pretvornika odlomkov za tekočnost branja v slovenščini Branje – tekočnost Tekočnost branja – tehnično oblikovanje besedil Šolski otroci Spec. pedagoginja November 2019

S klikom na znak spodaj “PRENESI VSEBINO” dobite povezavo do PDF dokumenta po e-pošti, ko vpišete svoj e-naslov. Odgovori so kratki – na dveh straneh. Če želite določen odgovor posredovati še komu drugemu, prosimo, da ga posredujete v obliki spletne povezave (in ne kot PDF priponka), saj štejemo prenose gradiv. Veseli bomo, če nam na pika@centerjanezalevca.si napišete svoje mnenje. Hvala.


Predlog za citiranje: Ime avtorja (najdete ob koncu e-svetovanja), letnica (napisano pod naslovom e-svetovanja). Naslov e-svetovanja, številka e-svetovanja, Ljubljana: IC Pika. Pridobljeno iz in spletna povezava.
Primer: Molek, M. (2016). Sin se noče in ne zna učiti, 7. e-svetovanje. Ljubljana: IC Pika. In nato dodate Pridobljeno iz  in spletna povezava do tega e-svetovanja.
Za zgornji primer bi bila spletna povezava takšna: https://icpika.si/gradiva-za-strokovnjake/7-odgovorili-smo-sin-se-noce-in-ne-zna-uciti/


Ga. Maja Obolnar H., mag. prof. specialne in rehab. pedagogike, nam je napisala prijazno sporočilo, ki ga delimo med vas:

Najprej se Vam najlepše zahvaljujem za vaš izčrpen in sistematičen odgovor!

Dobila sem popolnoma vse informacije, ki sem jih iskala. Veseli me tudi, da je vprašanje objavljeno na vaši spletni strani, kar samo potrjuje, da resnično prisluhnete vašim bralcem in se strokovno odzovete na naša vprašanja. Vaš odgovor, na moje vprašanje, je močno nad mojimi pričakovanji, v najbolj pozitivnem smislu.


V zavihku “Novice” imamo seznam vseh e-svetovanj. Povezava TUKAJ.