80. Odgovorili smo: Sodelovanje s starši, samostojnost otrok in IP

Izbrana vprašanja in odgovori e-svetovanja IC Pika; 25. 1. 2020

80. vsebina: Sodelovanje s starši, samostojnost otrok in IP

Št. e-svetovanja Naslov
e-svetovanja
Področje Strategije, strokovni izrazi – ključne besede Ciljna skupina Vprašali so nas Objavili smo
80. Sodelovanje s starši, samostojnost otrok in IP Sodelovanje s starši, IP Intervju o rutinah, IP, cilji, rutine, podpora družinam, samostojnost Predšolski in šolski otroci Spec. pedagoginja Januar 2020

S klikom na znak spodaj “PRENESI VSEBINO” dobite povezavo do PDF dokumenta po e-pošti, ko vpišete svoj e-naslov. Odgovori so kratki – na dveh straneh. Če želite določen odgovor posredovati še komu drugemu, prosimo, da ga posredujete v obliki spletne povezave (in ne kot PDF priponka), saj štejemo prenose gradiv. Veseli bomo, če nam na pika@centerjanezalevca.si napišete svoje mnenje. Hvala.


Predlog za citiranje: Ime avtorja (najdete ob koncu e-svetovanja), letnica (napisano pod naslovom e-svetovanja). Naslov e-svetovanja, številka e-svetovanja, Ljubljana: IC Pika. Pridobljeno iz in spletna povezava.
Primer: Molek, M. (2016). Sin se noče in ne zna učiti, 7. e-svetovanje. Ljubljana: IC Pika. In nato dodate Pridobljeno iz  in spletna povezava do tega e-svetovanja.
Za zgornji primer bi bila spletna povezava takšna: https://icpika.si/gradiva-za-strokovnjake/7-odgovorili-smo-sin-se-noce-in-ne-zna-uciti/


V zavihku “Novice” imamo seznam vseh e-svetovanj. Povezava TUKAJ.

PRENESI VSEBINO