95. ODGOVORILI SMO: VODENI ZAPISKI NAMESTO FOTOKOPIJ

Iz naše spletne strani bomo v mesecu marcu 2024 postopoma umaknili e-svetovanja avtorice Branke D. Jurišić. Nekatere vsebine so že zdaj dostopne v drugih publikacijah IC Pika (https://icpika.si/gradiva-za-strokovnjake/vse-publikacije), druge bodo dostopne v enaki obliki po posameznih tematskih sklopih ali pa bo avtorica preoblikovala vsebine in jih objavila v nekoliko spremenjeni obliki v prihodnje. Vse novosti spremljajte na naši spletni strani.

Izbrana vprašanja in odgovori e-svetovanja IC Pika; 7. 3. 2023

95. vsebina: Vodeni zapiski namesto fotokopij

 

Št. e-svetovanja Naslov
e-svetovanja
Področje Strategije, strokovni izrazi – ključne besede Ciljna skupina Vprašali so nas Objavili smo
95. Vodeni zapiski namesto fotokopij Učenje učenja Vodeni zapiski Šolski otroci, študentje, odrasli Učiteljica Marec 2023

 

S klikom na znak spodaj “PRENESI VSEBINO” dobite povezavo do PDF dokumenta po e-pošti, ko vpišete svoj e-naslov. Odgovori so kratki – na dveh straneh. Če želite določen odgovor posredovati še komu drugemu, prosimo, da ga posredujete v obliki spletne povezave (in ne kot PDF priponka), saj štejemo prenose gradiv. Veseli bomo, če nam na pika@centerjanezalevca.si napišete svoje mnenje. Hvala.

Predlog za citiranje: Ime avtorja (najdete ob koncu e-svetovanja), letnica (napisano pod naslovom e-svetovanja). Naslov e-svetovanja, številka e-svetovanja, Ljubljana: IC Pika. Pridobljeno iz in spletna povezava.

Primer: Molek, M. (2016). Sin se noče in ne zna učiti, 7. e-svetovanje. Ljubljana: IC Pika. In nato dodate Pridobljeno iz in spletna povezava do tega e-svetovanja.
Za zgornji primer bi bila spletna povezava takšna: https://icpika.si/gradiva-za-strokovnjake/7-odgovorili-smo-sin-se-noce-in-ne-zna-uciti/

V zavihku “Novice” imamo seznam vseh e-svetovanj. Povezava TUKAJ