SEMINARJI / PREDAVANJA / DELAVNICE

Smo že imeli. Delavnica za starše in učence: UČENJE UČENJA 2 – Vennov diagram

PRIJAVE SO ZAKLJUČENE

Vabimo vas na delavnico z naslovom UČENJE UČENJA 2 – Vennov diagram

V ponedeljek,  9. maja 2022, od 17.00 do 18.30 ure, po spletu, v orodju ZOOM.

Delavnico bo vodila specialna pedagoginja dr. Branka D. Jurišić.

Vabljeni ste starši in učenci od 4. do 9. razreda OŠ. Delavnica ni namenjena strokovnemu izpopolnjevanju vzgojiteljev in drugih strokovnjakov.

Delavnico bomo snemali, morda bomo posnetek kasneje prikazali pri naših izobraževanjih, ni pa namenjen za pošiljanje zainteresiranim posameznikom.

Predavanje je brezplačno, potrebna je prijava.

Elektronske prijave bomo odprli v četrtek, 21. aprila 2022, od 12.00 ure naprej. SPOROČAMO, DA SMO 26. 4. 2022 (ob 12.00 uri), NAPOLNILI VSA MESTA IN PRIJAVA NI VEČ MOGOČA. Hvala za razumevanje.

Vaša prijava je zabeležena, če nekaj minut po prijavi dobite na vpisan e-naslov, naše povratno sporočilo (iz e-naslova Arnes-1KA).

S prijavo na delavnico udeleženci soglašamo s snemanjem  in zagotavljamo, da bo naša kamera v ZOOM aplikaciji med izvedbo ves čas vklopljena. Večji del vsebine so prav primeri, ki jih bomo na delavnici prispevali udeleženci – otroci in starši.

Podatki, ki jih vpišete v prijavnico: Ime in priimek, tel. številka, e-naslov, vaš poklic, starost otrok.

 

Več informacij: Vabilo-Ucenje ucenja2-Vennov diagram-9.5.2022

Gradivo o učenju učenja, ki je dostopno na naši spletni strani:

Grafične organizatorje lahko prenesete v dokumentu in jih uporabite, njihovo rabo smo ponazorili v krajših posnetkih. Grafični organizatorji so vizualni učni pripomočki, ki učencem pomagajo pri samostojnejšem učenju z ustvarjanjem povezav in odnosov med dejstvi, informacijami, zamislimi, pojmi. Vennov diagram je le ena od teh strategij.

Gostji v oddaji Turbulenca, ki jo je vodila Milica Prešeren, sta bili Branka Jurišić in Katarina Kotnik Ivačič. Posnetek oddaje si lahko ogledate na povezavi: http://4d.rtvslo.si/arhiv/turbulenca/174319309  (pridobljeno 7. 4. 2022).