SEMINARJI

SEMINAR KOMUNIKACIJA S STARŠI – IZ ENOSMERNE ULICE V USPEŠEN DIALOG

Ponovitev seminarja: Komunikacija s starši – iz enosmerne ulice v uspešen dialog
Vabljeni ste strokovni delavci, zaposleni v različnih programih OŠ in posebnem programu.

Datum: sreda, 16. november 2022

Čas trajanja: 8 ur, s pričetkom ob 09.00 in zaključkom ob 16.30.
Predavateljici: Sara Marn in Klara Ogrizek, psihologinji

VEČ INFORMACIJ O SEMINARJU JE V VABILU: Komunikacija s starši


Prijava: Prijave zbiramo elektronsko, od četrtka, 27. oktobra 2022, od 12.00 naprej, do zapolnjenih mest. Predlagamo, da se prijavite čim prej, saj hitro zapolnimo vsa mesta (tudi v enem dnevu). Prijavite se preko spletnega obrazca: https://1ka.arnes.si/a/9c11acd2
Za dodatne informacije pokličite na tel.št. 01/4342 360, ali pišite na: pika@centerjanezalevca.si
Vaša prijava je zabeležena, če nekaj minut po prijavi dobite na vpisan e-naslov, naše povratno sporočilo (iz e-naslova Arnes-1KA).

Podatki, ki jih vpišete v spletni obrazec: Ime in priimek, tel. številka, e-naslov, kje ste zaposleni, kdo je plačnik seminarja, naziv/ime plačnika, naslov plačnika, davčna številka plačnika, ali je plačnik seminarja davčni zavezanec.


Kotizacija: 96€
Pri kotizaciji je DDV že vključen v ceno.
Plačilo kotizacije: Samoplačniki do seminarja. Pri udeležencih, kjer je plačnik seminarja delovna organizacija, ki posluje z e-računi, bomo račun poslali po seminarju na naslov zavoda, ki ste ga navedli ob prijavi.
Podatki za plačilo kotizacije (račun bo izdan po opravljeni storitvi):
Center Janeza Levca Ljubljana
Karlovška cesta 18
1000 Ljubljana
BIC Banke: BSLJSI2X
TRR/ IBAN: SI56 01261 6030264379
Sklic/ referenca: SI00 7010


Seminar bo v predavalnici Izobraževalnega centra Pika (Zemljemerska ulica 7, Ljubljana). Prijave na seminarje zbiramo preko elektronske prijavnice. Zaželeno je, da se na seminar prijavite sami. S tem dobimo pravilne podatke, prijavljeni pa takojšnjo povratno informacijo. Udeležencem seminarja bomo pripravili gradiva IC Pika in jih med odmori pogostili s prigrizkom. Na koncu seminarja vsak udeleženec dobi potrdilo o udeležbi na seminarju.


Dne, 22. 11. 2022, smo objavili poročilo seminarja: https://icpika.si/porocilo-seminarja-komunikacija-s-starsi-iz-enosmerne-ulice-v-dialog-2/