SEMINARJI

Seminar Senzorno zaznavanje otrok z avtizmom-ponovitev seminarja

PRIJAVE SO ZAKLJUČENE.

Ponovitev seminarja: Senzorno zaznavanje otrok z avtizmom

Vabljeni ste strokovni delavci iz vrtcev in osnovnih šol za otroke s PP (prilagojeni in posebni programi) ter svetovalni delavci in izvajalci DSP v vrtcih in OŠ.

Datum: torek, 18. oktober 2022

Čas trajanja: 8 ur, s pričetkom ob 09.00 in zaključkom ob 16.30.

Predavateljica: Nastja Oder, specialna pedagoginja

VEČ INFORMACIJ O SEMINARJU JE V VABILU: Vabilo-Senzorno zaznavanje otrok z avtizmom-18.10.2022 (1)


Prijava: Prijave zbiramo elektronsko, od srede, 5. oktobra 2022, do zapolnjenih mest. SPOROČAMO, DA SMO ŠE ISTI DAN (5.10.2022) ob 13.00 uri, NAPOLNILI VSA MESTA ZA SEMINAR IN PRIJAVA NI VEČ MOGOČA. Lahko vas dodamo na čakalni seznam, če bi kdo odpovedal. Svoje podatke (ime in priimek ter tel.številko) sporočite po e-pošti: pika@centerjanezalevca.si

Za dodatne informacije pokličite na tel.št. 01/4342 360, ali pišite na: pika@centerjanezalevca.si

Vaša prijava je zabeležena, če nekaj minut po prijavi dobite na vpisan e-naslov, naše povratno sporočilo (iz e-naslova Arnes-1KA).

Podatki, ki jih vpišete v spletni obrazec: Ime in priimek, tel. številka, e-naslov, kje ste zaposleni, kdo je plačnik seminarja, naziv/ime plačnika, naslov plačnika, davčna številka plačnika, ali je plačnik seminarja davčni zavezanec.


Kotizacija: 103 €

Pri kotizaciji je DDV že vključen v ceno.

Plačilo kotizacije: Samoplačniki do seminarja. Pri udeležencih, kjer je plačnik seminarja delovna organizacija, ki posluje z e-računi, bomo račun poslali po seminarju na naslov zavoda, ki ste ga navedli ob prijavi.

Podatki za plačilo kotizacije (račun bo izdan po opravljeni storitvi):
Center Janeza Levca Ljubljana
Karlovška cesta 18
1000 Ljubljana
BIC Banke: BSLJSI2X
TRR/ IBAN: SI56 01261 6030264379
Sklic/ referenca: SI00 7010


Seminar bo v predavalnici Izobraževalnega centra Pika (Zemljemerska ulica 7, Ljubljana). Prijave na seminarje zbiramo preko elektronske prijavnice. Zaželeno je, da se na seminar prijavite sami. S tem dobimo pravilne podatke, prijavljeni pa takojšnjo povratno informacijo. Udeležencem seminarja bomo pripravili gradiva IC Pika in jih med odmori pogostili s prigrizkom. Na koncu seminarja vsak udeleženec dobi potrdilo o udeležbi na seminarju.


Dne, 27. 10. 2022, smo objavili poročilo seminarja: https://icpika.si/porocilo-seminarja-senzorno-zaznavanje-otrok-z-avtizmom-2/