SEMINARJI

Seminar Avtizem (sedma ponovitev)

PRIJAVE SO ZAKLJUČENE.

Sedma ponovitev seminarja Avtizem:

Vabljeni ste vzgojitelji, učitelji, specialni pedagogi in drugi izvajalci dodane strokovne pomoči, svetovalni in drugi strokovni delavci.

 

Datum: Tri zaporedne srede: 2. 2., 9. 2. in 16. 2. 2022, po spletu, v orodju ZOOM.

Čas trajanja: Tri zaporedne srede po 4 ure, skupaj v obsegu 12 ur: od 9.00 do 12.30 ure

Predavateljica: dr. Branka D. Jurišić, specialna pedagoginja

Prijava: Prijave zbiramo elektronsko, od četrtka, 20. januarja 2022, do zapolnjenih mest (priporočamo, da se takrat čim prej prijavite, saj je število mest na seminarju omejeno).  SPOROČAMO, DA SMO ŠE ISTI DAN, OB 12.15 URI, NAPOLNILI VSA MESTA ZA SEMINAR IN PRIJAVA NI VEČ MOGOČA. Lahko pa vas vpišemo v čakalni seznam, če bi kdo odpovedal. Svoje podatke (ime in priimek ter tel.številko) sporočite po e-pošti: pika@centerjanezalevca.si

Vaša prijava je zabeležena, če nekaj minut po prijavi dobite na vpisan e-naslov, naše povratno sporočilo (iz e-naslova Arnes-1KA).

Podatki, ki jih vpišete v spletni obrazec: Ime in priimek, tel. številka, e-naslov, kje ste zaposleni, kdo je plačnik seminarja, naziv/ime plačnika, naslov plačnika, davčna številka plačnika, ali je plačnik seminarja davčni zavezanec.


Kotizacija: 123 €

Pri kotizaciji je DDV že vključen v ceno. V ceno kotizacije je vključeno: 3x predavanje po 4 ure; knjiga Otroci z avtizmom; knjižica  Vedenjski izbruhi (gradivo vam bomo do seminarja poslali po pošti). Po zaključenem seminarju prejmete potrdilo o izobraževanju.

Plačilo kotizacije: Samoplačniki do seminarja. Pri udeležencih, kjer je plačnik seminarja delovna organizacija, ki posluje z e-računi, bomo račun poslali po seminarju na naslov zavoda, ki ste ga navedli ob prijavi.

Podatki za plačilo kotizacije (račun bo izdan po opravljeni storitvi):
Center Janeza Levca Ljubljana
Karlovška cesta 18
1000 Ljubljana
BIC Banke: BSLJSI2X
TRR/ IBAN: SI56 01261 6030264379
Sklic/ referenca: SI00 7010


VEČ INFORMACIJ: VABILO-seminar AVTIZEM-februar 2022


Dne, 17. 2. 2022, smo objavili poročilo seminarja: https://icpika.si/porocilo-seminarja-avtizem-sedma-ponovitev/