SEMINARJI

Seminar: Igra kot rutina in otroci s posebnimi potrebami

Igra kot rutina in otroci s posebnimi potrebami

Vabljeni ste ste izvajalci zgodnje obravnave.

Datum: sreda, 6. april 2022, v prostorih IC Pika (Zemljemerska ulica 7, Ljubljana).

Čas trajanja: 8 ur, s pričetkom ob 09.00 in zaključkom ob 16.30.

Na seminarju bo predavala: Andreja Konda, specialna pedagoginja. Predavateljica deluje v timu IC Pika drugo leto. Trenutno je zaposlena v Zdravstvenem domu Ljubljana, v razvojni ambulanti.

 

Prijava: Prijave zbiramo elektronsko, od četrtka, 24. marca 2022, od 12.00 naprej, do zapolnjenih mest.

Sporočamo, da smo dva dni pred seminarjem (4.4. ob 13.00 uri) zaprli prijave. Za morebitno udeležbo na seminarju pokličite na tel.št. 01/ 4342 360 ali pišite na: pika@centerjanezalevca.si 

Vaša prijava je zabeležena, če nekaj minut po prijavi dobite na vpisan e-naslov, naše povratno sporočilo (iz e-naslova Arnes-1KA).

Podatki, ki jih vpišete v spletni obrazec: Ime in priimek, tel. številka, e-naslov, kje ste zaposleni, kdo je plačnik seminarja, naziv/ime plačnika, naslov plačnika, davčna številka plačnika, ali je plačnik seminarja davčni zavezanec.


Kotizacija: 96 €

Pri kotizaciji je DDV že vključen v ceno.

Plačilo kotizacije: Samoplačniki do seminarja. Pri udeležencih, kjer je plačnik seminarja delovna organizacija, ki posluje z e-računi, bomo račun poslali po seminarju na naslov zavoda, ki ste ga navedli ob prijavi.

Podatki za plačilo kotizacije (račun bo izdan po opravljeni storitvi):
Center Janeza Levca Ljubljana
Karlovška cesta 18
1000 Ljubljana
BIC Banke: BSLJSI2X
TRR/ IBAN: SI56 01261 6030264379
Sklic/ referenca: SI00 7010


Seminar bo v predavalnici Izobraževalnega centra Pika (Zemljemerska ulica 7, Ljubljana). Prijave na seminarje zbiramo preko elektronske prijavnice. Zaželeno je, da se na seminar prijavite sami. S tem dobimo pravilne podatke, prijavljeni pa takojšnjo povratno informacijo. Udeležencem seminarja bomo pripravili gradiva IC Pika in jih med odmori pogostili s prigrizkom . Na koncu seminarja vsak udeleženec dobi potrdilo o udeležbi na seminarju.

VEČ INFORMACIJ: VABILO-seminar Igra kot rutina in otroci s PP-6.4.2022


Dne, 13. 4. 2022, smo objavili poročilo seminarja: https://icpika.si/porocilo-seminarja-igra-kot-rutina-in-otroci-s-posebnimi-potrebami/