SEMINARJI

SEMINAR KOMUNIKACIJA S STARŠI – IZ ENOSMERNE ULICE V DIALOG

Ponovitev seminarja: Komunikacija s starši – iz enosmerne ulice v dialog

Vabljeni ste vsi strokovni delavci, zaposleni v vrtcih, različnih programih OŠ in posebnem programu.

Datum: torek, 28. november 2023

Čas trajanja: 8 ur, s pričetkom ob 09.00 in zaključkom ob 16.30 uri.

Predavanje bosta imeli Sara Marn in Klara Ogrizek, psihologinji. 

VEČ INFORMACIJ O SEMINARJU JE V VABILU: VABILO-Komunikacija s starši-28.11.2023

Prijava: Prijave zbiramo elektronsko, od četrtka, 16. novembra 2023, od 12.00 naprej, do zapolnjenih mest. Predlagamo, da se prijavite čim prej, saj hitro zapolnimo vsa mesta (tudi v enem dnevu). Prijavite se preko spletnega obrazca: https://1ka.arnes.si/a/9ca162c3

Za dodatne informacije pokličite na tel.št. 01/4342 360, ali pišite na: pika@centerjanezalevca.si

Vaša prijava je zabeležena, če nekaj minut po prijavi dobite na vpisan e-naslov, naše povratno sporočilo (iz e-naslova Arnes-1KA).

Podatki, ki jih vpišete v spletni obrazec: Ime in priimek, tel. številka, e-naslov, kje ste zaposleni, kdo je plačnik seminarja, naziv/ime plačnika, naslov plačnika, davčna številka plačnika, ali je plačnik seminarja davčni zavezanec.

*Prijavnica velja za eno osebo.


Kotizacija: 112€

Pri kotizaciji je DDV že vključen v ceno.

V ceno kotizacije je vključeno: 8 ur predavanj in delavnic, izročki seminarja in malica. Po zaključenem seminarju prejmete potrdilo o izobraževanju.

 

Plačilo kotizacije: Samoplačniki do seminarja. Pri udeležencih, kjer je plačnik seminarja delovna organizacija, ki posluje z e-računi, bomo račun poslali po seminarju na naslov zavoda, ki ste ga navedli ob prijavi.

*Kotizacija se prijavljenim na seminar zaračuna tudi v primeru, da se seminarja ne udeležijo. V izogib plačilu kotizacije, v primeru, da se seminarja ne morete udeležiti, se od seminarja pisno odjavite vsaj 3 dni pred izvedbo seminarja po elektronski pošti na naslovu: pika@centerjanezalevca.si.

Podatki za plačilo kotizacije (račun bo izdan po opravljeni storitvi):
Center Janeza Levca Ljubljana
Karlovška cesta 18
1000 Ljubljana
BIC Banke: BSLJSI2X
TRR/ IBAN: SI56 01261 6030264379
Sklic/ referenca: SI00 7010


Seminar bo v predavalnici Izobraževalnega centra Pika (Zemljemerska ulica 7, Ljubljana). Prijave na seminarje zbiramo preko elektronske prijavnice. Zaželeno je, da se na seminar prijavite sami. S tem dobimo pravilne podatke, prijavljeni pa takojšnjo povratno informacijo. Udeležencem seminarja bomo pripravili gradiva IC Pika in jih med odmori pogostili s prigrizkom. Na koncu seminarja vsak udeleženec dobi potrdilo o udeležbi na seminarju.


Dne, 29.11.2023 smo objavili poročilo seminarja: https://icpika.si/porocilo-seminarja-komunikacija-s-starsi-iz-enosmerne-ulice-v-dialog-3/