SEMINARJI

SEMINAR SOCIALNE SPRETNOSTI UČENCEV V REDNI OSNOVNI ŠOLI-ponovitev seminarja

Seminar odpade.

Ponovitev seminarja: Socialne spretnosti učencev v redni osnovni šoli

Vabljeni ste strokovni delavci zaposleni v redni osnovni šoli.

Datum: torek, 23. januar 2024

Čas trajanja: 8 ur, s pričetkom ob 09.00 in zaključkom ob 16.30 uri.

Predavanje bo imela Sara Marn, psihologinja. 

VEČ INFORMACIJ O SEMINARJU JE V VABILU: VABILO- Socialne spretnosti v redni OS-23.1.2024

Prijava: Prijave zbiramo elektronsko, od četrtka, 11. januarja 2024, od 12.00 naprej, do zapolnjenih mest. Predlagamo, da se prijavite čim prej, saj hitro zapolnimo vsa mesta (tudi v enem dnevu). Prijavite se preko spletnega obrazca: https://1ka.arnes.si/a/8785e435

Za dodatne informacije pokličite na tel.št. 01/4342 360, ali pišite na: pika@centerjanezalevca.si

Vaša prijava je zabeležena, če nekaj minut po prijavi dobite na vpisan e-naslov, naše povratno sporočilo (iz e-naslova Arnes-1KA).

Podatki, ki jih vpišete v spletni obrazec: Ime in priimek, tel. številka, e-naslov, kje ste zaposleni, kdo je plačnik seminarja, naziv/ime plačnika, naslov plačnika, davčna številka plačnika, ali je plačnik seminarja davčni zavezanec.

*Prijavnica velja za eno osebo.


Kotizacija: 119€*

Pri kotizaciji je DDV že vključen v ceno.

V ceno kotizacije je vključeno: 8 ur predavanj in delavnic, izročki, knjižica Socialne spretnosti učencev v redni osnovni šoli (Marn in Markovič, 2021), kava, malica in potrdilo o udeležbi, ki ga udeleženci prejmejo na koncu seminarja.

 

Plačilo kotizacije: Samoplačniki do seminarja. Pri udeležencih, kjer je plačnik seminarja delovna organizacija, ki posluje z e-računi, bomo račun poslali po seminarju na naslov zavoda, ki ste ga navedli ob prijavi.

*Kotizacija se prijavljenim na seminar zaračuna tudi v primeru, da se seminarja ne udeležijo. V izogib plačilu kotizacije, v primeru, da se seminarja ne morete udeležiti, se od seminarja pisno odjavite vsaj 3 dni pred izvedbo seminarja po elektronski pošti na naslovu: pika@centerjanezalevca.si.

Podatki za plačilo kotizacije (račun bo izdan po opravljeni storitvi):
Center Janeza Levca Ljubljana
Karlovška cesta 18
1000 Ljubljana
BIC Banke: BSLJSI2X
TRR/ IBAN: SI56 01261 6030264379
Sklic/ referenca: SI00 7010


Seminar bo v predavalnici Izobraževalnega centra Pika (Zemljemerska ulica 7, Ljubljana). Prijave na seminarje zbiramo preko elektronske prijavnice. Zaželeno je, da se na seminar prijavite sami. S tem dobimo pravilne podatke, prijavljeni pa takojšnjo povratno informacijo. Udeležencem seminarja bomo pripravili gradiva IC Pika in jih med odmori pogostili s prigrizkom. Na koncu seminarja vsak udeleženec dobi potrdilo o udeležbi na seminarju.