SEMINARJI

Seminar ocena funkcije vedenja in otroci z avtističnimi motnjami

Ponovitev seminarja (štiri dni): Ocena funkcije vedenja in otroci z avtističnimi motnjami

Vabljeni ste strokovni delavci – učitelji, izvajalci DSP, svetovalni delavci, spremljevalci otrok z avtističnimi motnjami; tudi zaposleni v Centrih za duševno zdravje – psihologi, spec. pedagogi, logopedi… ).

Priporočamo, da se iz enega tima prijavita dva ali trije udeleženci.

Datum: štiri zaporedne srede, 11. oktober, 8. november, 6. december 2023 in 10. januar 2024

Čas trajanja: Ob prijavi na seminar Ocena funkcije vedenja in otroci z avtističnimi motnjami se lahko prijavite samo na seminar (seminar brez delavnic bo od 9.30 do 14.15), motivirani pa se lahko prijavite tudi na delavnice (seminar z delavnicami bo od 8.30 do 15.15).

Predavateljica: Branka D. Jurišić, spec. pedagoginja

VEČ INFORMACIJ O SEMINARJU JE V VABILU: Vabilo-Štiridnevni seminar Ocena funkcije vedenja_2023_24

Prijava: Prijave zbiramo elektronsko, od četrtka, 28. septembra 2023, od 12.00 naprej, do zapolnjenih mest. Predlagamo, da se prijavite čim prej, saj hitro zapolnimo vsa mesta (tudi v enem dnevu). Prijavite se preko spletnega obrazca: https://1ka.arnes.si/a/ff660ded

Za dodatne informacije pokličite na tel.št. 01/4342 360, ali pišite na: pika@centerjanezalevca.si

Vaša prijava je zabeležena, če nekaj minut po prijavi dobite na vpisan e-naslov, naše povratno sporočilo (iz e-naslova Arnes-1KA).

Podatki, ki jih vpišete v spletni obrazec: Ime in priimek, tel. številka, e-naslov, kje ste zaposleni, kdo je plačnik seminarja, naziv/ime plačnika, naslov plačnika, davčna številka plačnika, ali je plačnik seminarja davčni zavezanec. . Ob prijavi označite tudi ali se prijavljate le na seminar ali tudi na delavnice.

 *Prijavnica velja za eno osebo.


Kotizacija: 280 € + 47 € (skupaj 327 €)*

* V ceno kotizacije je vključeno: tiskana verzija knjige Ocena funkcije vedenja in program podpore za otroke z avtističnimi motnjami (Jurišić, 2023), tiskana verzija knjižice Vedenjski izbruhi (Jurišić, 2021), 4x predavanje po 5 ur; delavnice so brezplačne, za motivirane udeležence seminarja (8 ur delavnic in 6 ur za naloge). Po zaključenem seminarju prejmete potrdilo o izobraževanju.

Pri kotizaciji je DDV že vključen v ceno.

Plačilo kotizacije: Samoplačniki do seminarja. Pri udeležencih, kjer je plačnik seminarja delovna organizacija, ki posluje z e-računi, bomo račun poslali po seminarju na naslov zavoda, ki ste ga navedli ob prijavi.

*Kotizacija se prijavljenim na seminar zaračuna tudi v primeru, da se seminarja ne udeležijo. V izogib plačilu kotizacije, v primeru, da se seminarja ne morete udeležiti, se od seminarja pisno odjavite vsaj 3 dni pred izvedbo seminarja po elektronski pošti na naslovu: pika@centerjanezalevca.si.

Podatki za plačilo kotizacije (račun bo izdan po opravljeni storitvi):
Center Janeza Levca Ljubljana
Karlovška cesta 18
1000 Ljubljana
BIC Banke: BSLJSI2X
TRR/ IBAN: SI56 01261 6030264379
Sklic/ referenca: SI00 7010


Seminar bo v predavalnici Izobraževalnega centra Pika (Zemljemerska ulica 7, Ljubljana). Prijave na seminarje zbiramo preko elektronske prijavnice. Zaželeno je, da se na seminar prijavite sami. S tem dobimo pravilne podatke, prijavljeni pa takojšnjo povratno informacijo. Udeležencem seminarja bomo pripravili gradiva IC Pika in jih med odmori pogostili s prigrizkom. Na koncu seminarja vsak udeleženec dobi potrdilo o udeležbi na seminarju.


Dne, 15. 1. 2024, smo objavili poročilo seminarja: POROČILO SEMINARJA OCENA FUNKCIJE VEDENJA IN OTROCI Z AVTISTIČNIMI MOTNJAMI