SEMINARJI

Seminar: Senzorno zaznavanje otrok z avtizmom

PRIJAVE SO ZAKLJUČENE.

Senzorno zaznavanje otrok z avtizmom

Vabljeni ste strokovni delavci iz vrtcev in osnovnih šol za otroke s posebnimi potrebami (prilagojeni in posebni programi vzgoje in izobraževanja) ter svetovalni delavci in izvajalci dodatne strokovne pomoči v vrtcih in osnovnih šolah.

Datum: sreda, 20. oktober 2021 

Čas trajanja: 8 ur, s pričetkom ob 09.00 in zaključkom ob 16.30.

Na seminarju bo predavala: Nastja Oder, specialna pedagoginja. Predavateljica deluje v timu IC Pika drugo leto. Trenutno je zaposlena v mobilno specialno pedagoški službi Centra Janeza Levca.

Gradivo: Knjižica Senzorno zaznavanje otrok z avtizmom, prosto dostopna na povezavi: https://icpika.si/gradiva-za-strokovnjake/knjizica-ic-pika-senzorno-zaznavanje-otrok-z-avtizmom/

Prijava: Prijave zbiramo elektronsko, od petka, 8. oktobra 2021, od 12.00 naprej, do zapolnjenih mest. SPOROČAMO, DA SMO NAPOLNILI VSA MESTA IN PRIJAVA NI VEČ MOGOČA (mesta smo napolnili naslednji dan, 9. 10. 2021, ob 9.30 uri).

Vaša prijava je zabeležena, če nekaj minut po prijavi dobite na vpisan e-naslov, naše povratno sporočilo (iz e-naslova Arnes-1KA). Da lahko zagotovimo ustrezne varnostne ukrepe, bo v predavalnici le 20 slušateljev. Pogoj za udeležbo na seminarju je PCT dokazilo.

Podatki, ki jih vpišete v spletni obrazec: Ime in priimek, tel. številka, e-naslov, kje ste zaposleni, kdo je plačnik seminarja, naziv/ime plačnika, naslov plačnika, davčna številka plačnika, ali je plačnik seminarja davčni zavezanec.


Kotizacija:

  • Strokovni delavci zaposleni v MOL (Mestna občina Ljubljana):  65 €
  • Strokovni delavci zaposleni izven MOL: 85 €

Pri kotizaciji je DDV že vključen v ceno.

Plačilo kotizacije: Samoplačniki do seminarja. Pri udeležencih, kjer je plačnik seminarja delovna organizacija, ki posluje z e-računi, bomo račun poslali po seminarju na naslov zavoda, ki ste ga navedli ob prijavi.

Podatki za plačilo kotizacije (račun bo izdan po opravljeni storitvi):
Center Janeza Levca Ljubljana
Karlovška cesta 18
1000 Ljubljana
BIC Banke: BSLJSI2X
TRR/ IBAN: SI56 01261 6030264379
Sklic/ referenca: SI00 7010


Seminar bo v predavalnici Izobraževalnega centra Pika (Zemljemerska ulica 7, Ljubljana). Prijave na seminarje zbiramo preko elektronske prijavnice. Zaželeno je, da se na seminar prijavite sami. S tem dobimo pravilne podatke, prijavljeni pa takojšnjo povratno informacijo. Udeležencem seminarja bomo pripravili gradiva IC Pika in jih med odmori pogostili s prigrizkom . Na koncu seminarja vsak udeleženec dobi potrdilo o udeležbi na seminarju.

VEČ INFORMACIJ: VABILO Senzorno zaznavanje otrok z avtizmom-20.10.21


Dne, 17. 11. 2021, smo objavili poročili seminarja: https://icpika.si/porocilo-seminarja-senzorno-zaznavanje-otrok-z-avtizmom/