SEMINARJI

SEMINAR SOCIALNE SPRETNOSTI UČENCEV V REDNI OSNOVNI ŠOLI

Ponovitev seminarja: Socialne spretnosti učencev v redni osnovni šoli
Vabljeni ste strokovni delavci, zaposleni v redni osnovni šoli.

Datum: torek, 26. september 2023

Čas trajanja: 8 ur, s pričetkom ob 09.00 in zaključkom ob 16.30 uri.

Predavateljica: Sara Marn, psihologinja.

VEČ INFORMACIJ O SEMINARJU JE V VABILU: Vabilo: Socialne spretnosti učencev v redni osnovni šoli

Prijava: Prijave zbiramo elektronsko, od četrtka, 14. septembra 2023, od 12.00 naprej, do zapolnjenih mest. Predlagamo, da se prijavite čim prej, saj hitro zapolnimo vsa mesta (tudi v enem dnevu). Prijavite se preko spletnega obrazca: https://1ka.arnes.si/a/70a1197c

Za dodatne informacije pokličite na tel.št. 01/4342 360, ali pišite na: pika@centerjanezalevca.si
Vaša prijava je zabeležena, če nekaj minut po prijavi dobite na vpisan e-naslov, naše povratno sporočilo (iz e-naslova Arnes-1KA).

Podatki, ki jih vpišete v spletni obrazec: Ime in priimek, tel. številka, e-naslov, kje ste zaposleni, kdo je plačnik seminarja, naziv/ime plačnika, naslov plačnika, davčna številka plačnika, ali je plačnik seminarja davčni zavezanec.
*Prijavnica velja za eno osebo.


Kotizacija: 103€

(v kotizacijo je vključena tiskana verzija knjižice Socialne spretnosti učencev v redni osnovni šoli (Marn in Markovič, 2021), ki jo udeleženci prejmejo na seminarju)
Pri kotizaciji je DDV že vključen v ceno.

Plačilo kotizacije: Samoplačniki do seminarja. Pri udeležencih, kjer je plačnik seminarja delovna organizacija, ki posluje z e-računi, bomo račun poslali po seminarju na naslov zavoda, ki ste ga navedli ob prijavi.

Podatki za plačilo kotizacije (račun bo izdan po opravljeni storitvi):
Center Janeza Levca Ljubljana
Karlovška cesta 18
1000 Ljubljana
BIC Banke: BSLJSI2X
TRR/ IBAN: SI56 01261 6030264379
Sklic/ referenca: SI00 7010


Seminar bo v predavalnici Izobraževalnega centra Pika (Zemljemerska ulica 7, Ljubljana). Prijave na seminarje zbiramo preko elektronske prijavnice. Zaželeno je, da se na seminar prijavite sami. S tem dobimo pravilne podatke, prijavljeni pa takojšnjo povratno informacijo. Udeležencem seminarja bomo pripravili gradiva IC Pika in jih med odmori pogostili s prigrizkom. Na koncu seminarja vsak udeleženec dobi potrdilo o udeležbi na seminarju.


Dne, 2. 10. 2023, smo objavili poročilo seminarja: icpika.si/porocilo-seminarja-socialne-spretnosti-ucencev-v-redni-osnovni-soli-2/