SEMINARJI

SEMINAR UČENCI S ČUSTVENO-VEDENJSKIMI TEŽAVAMI – KAJ LAHKO NAREDIMO V ŠOLI?

Seminar: Učenci s čustveno-vedenjskimi težavami – kaj lahko naredimo v šoli?

Vabljeni ste strokovni delavci, zaposleni v redni osnovni šoli (učitelji, specialni pedagogi, socialni delavci, pedagogi, socialni pedagogi, psihologi …)!

Datum: sreda, 19. april 2023

Čas trajanja: 4 pedagoške ure, s pričetkom ob 16.30 in zaključkom ob 19.45 uri.

Predavateljica: Sara Marn, psihologinja.

VEČ INFORMACIJ O SEMINARJU JE V VABILU: Učenci s čustveno vedenjskimi težavami

Prijava: Prijave zbiramo elektronsko, od četrtka, 6. aprila 2023, od 12.00 naprej, do zapolnjenih mest. Predlagamo, da se prijavite čim prej, saj hitro zapolnimo vsa mesta (tudi v enem dnevu). Prijavite se preko spletnega obrazca: https://1ka.arnes.si/a/cb04b906

Za dodatne informacije pokličite na tel.št. 01/4342 360, ali pišite na: pika@centerjanezalevca.si
Vaša prijava je zabeležena, če nekaj minut po prijavi dobite na vpisan e-naslov, naše povratno sporočilo (iz e-naslova Arnes-1KA).

Podatki, ki jih vpišete v spletni obrazec: Ime in priimek, tel. številka, e-naslov, kje ste zaposleni, kdo je plačnik seminarja, naziv/ime plačnika, naslov plačnika, davčna številka plačnika, ali je plačnik seminarja davčni zavezanec.
Prijavnica velja za eno osebo.


Kotizacija: 55€ (Vsi udeleženci seminarja boste na seminarju dobili knjižico Učenci s čustveno-vedenjskimi težavami v redni osnovni šoli (Marn in Markovič, 2022) v tiskani obliki, ki je vključena v ceno seminarja.)

Pri kotizaciji je DDV že vključen v ceno.

Plačilo kotizacije: Samoplačniki do seminarja. Pri udeležencih, kjer je plačnik seminarja delovna organizacija, ki posluje z e-računi, bomo račun poslali po seminarju na naslov zavoda, ki ste ga navedli ob prijavi.

Podatki za plačilo kotizacije (račun bo izdan po opravljeni storitvi):
Center Janeza Levca Ljubljana
Karlovška cesta 18
1000 Ljubljana
BIC Banke: BSLJSI2X
TRR/ IBAN: SI56 01261 6030264379
Sklic/ referenca: SI00 7010


Seminar bo v predavalnici Izobraževalnega centra Pika (Zemljemerska ulica 7, Ljubljana). Prijave na seminarje zbiramo preko elektronske prijavnice. Zaželeno je, da se na seminar prijavite sami. S tem dobimo pravilne podatke, prijavljeni pa takojšnjo povratno informacijo. Udeležencem seminarja bomo pripravili gradiva IC Pika in jih med odmori pogostili s prigrizkom. Na koncu seminarja vsak udeleženec dobi potrdilo o udeležbi na seminarju.


Dne, 25. 4. 2023, smo objavili poročilo seminarja: icpika.si/porocilo-seminarja-ucenci-s-custveno-vedenjskimi-tezavami-kaj-lahko-naredimo-v-soli/