Prispevek iz dneva odprtih vrat v IC Pika, oktober 2018

smo že imeli

Na mednarodni dan učiteljev, v petek, 5. oktobra 2018, smo v Piki odprli vrata vsem, ki jih zanima kaj bomo ponudili strokovnim delavcem in staršem v tem šolskem letu. Zbralo se nas je okoli 70.

Letošnjo osrednjo temo, o vedenju in pravilih, so obiskovalci poslušali na predavanju dr. Branke D Jurišić, ki je tudi avtorica knjige VEDENJE IN RAZREDNA PRAVILA (postopki, poučevanje in podpora pozitivnemu vedenju), ki je izšla tik pred dnevom odprtih vrat. Za več informacij o knjigi kliknite TUKAJ.

Poleg predavanja sta vodja centra dr. Branka D. Jurišić in koordinatorica Sabina Pšeničnik na kratko predstavili  programe IC Pike. O tem, kaj so naši programi in kaj pripravljamo v letošnjem šolskem letu, je napisano v letakih:

Vabimo vas k branju e-svetovanj, ki so vam lahko v pomoč pri vašem delu. Članica tima IC Pika Urška Smolič je izpostavila nekaj tem, o katerih smo pisali:

Trenutno imamo objavljenih 61 e-svetovanj, ki so dostopna na https://icpika.si/odgovorili-smo-seznam-vseh-e-svetovanj-ic-pika/


Za sladke dobrote (piškote) se tudi tokrat zahvaljujemo zaposlitvenemu centru Janez dela.

Zahvaljujemo se vam za obisk in vabljeni, da z nami delite svoje strokovne zagate in vprašanja!