SPREMEMBA DATUMA: Seminar Zgodnja obravnava – ocena družin

smo že imeli

Sporočamo vam, da bomo zaradi nepredvidenih okoliščin pri izdaji priročnika prestavili seminar Zgodnja obravnava – ocena potreb družine, ki smo ga načrtovali 15. novembra 2017.

  • NOV DATUM: sreda, 17. januar 2018

  • Ostalo ostane nespremenjeno: lokacija (Smelt, Ljubljana) in program seminarja (o zgodnji obravnavi in oceni potreb družine bosta predavali dr. Branka D. Jurišić in dr. Jana Kodrič)

 

Pojasnilo

Za spremembo datuma smo se odločili, ker je bila naša želja, da na seminarju prejmete priročnik dr. Branke D. Jurišić Družine in rutine: priročnik za izvajalce zgodnje obravnave. Priročnik se vsebinsko veže na program seminarja. V njem avtorica predstavi tudi novosti, ki jih na področju sodelovanja z družinami opredeljuje novi Zakon o celostni zgodnji obravnavi predšolskih otrok s posebnimi potrebami.

 

Za vse, ki ste se na seminar že prijavili, obveščamo, da vaša prijava velja tudi za nov datum seminarja. Če ugotovite in se odločite, da se seminarja v novem terminu ne boste mogli udeležiti, nam to, prosim, sporočite na elektronski naslov pika@centerjanezalevca.si

Vsi, ki pa se na seminar še niste prijavili vljudno vabljeni k prijavi: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScJ_6VdXwlYak7ikcy05OOwKhXE3-ojOAgjUoL6PPA2kzDBtQ/viewform?c=0&w=1&includes_info_params=true

Za vse nastale nevšečnosti se vam iskreno opravičujemo in se vam zahvaljujemo za razumevanje.

 

Želimo vam prijetne jesenske dni!

Ekipa IC Pika